Blä

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ nu ger jag upp. Ska sova i nån timma, gå upp, duscha, packa o fixa. SEN ÅKER JAG TILL LONDON HIHIIHIH hejdå
Kommer knappt kunna köpa nåt tho cuz..

Hej igen

Tagit tillbaka min facebook nu.. LOOOOOOOOOORD vad jag stör mig på det tho. Vet inte varför haha men jag gillar det inte längre. AJA nu måste jag packa ihop lite, har inte gjort jack shit än.... PUSS GODNATT IGEN LALALA

Hej hopp

HEEEEEEEEEEEEEY BLOGGIS! Var o handlade med mamma & moster. Fett gulligt va? Omg alltså jag är så tröttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Måste bara packa det lilla jag ska ha till London (leker att jag har fett med cash så jag kan köpa massa saker där....) och sen blir det deck mode x9375927572959. Fast kommer typ sova 3 timmar ändå. Ska ta tbanan 5 i 8 imorn bitti. YEEEEEEYYYYYYY. MEEEN London väntar! Vi får be att vi slipper pass kontrolls strejken bara.. wish us good luck! Uppdaterar nog innan jag åker till London imorgon men annars hörs vi på lördag OM ni inte följer mig på twitter. Där kommer jag nog uppdatera nån gång. Och på facebook probably eftersom jag kommer ta tillbaka den under tiden jag är i London. BRAAAAAAAAP nu ska jag packa och duscha. O SOOOOOOOOOOOOOOOOVA. Godnatt lovers.
https://twitter.com/#!/heymissbabyB

WOOP WOOP

Ska åka iväg o handlaaaaaaaaaa. LONDON IMORN MANNENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The annoying moment when you can't let go of someone who used to mean the world to you.




YOLO

Åkte med min bror, hans tjej & Pigsley till Kungens kurva o kollade om jag kunde lämna in min mobil men nope.. Fml. Sen gick vi runt på några affärer, jag hittade en massage stol OMG OMG OMG vad bra den va för min rygg. Kostar 4394803205795 bara. Så gick vi in i en leksaksaffär och jag hittade min framtida bil/tåg/blah blah
SÅ JÄVLA ROLIG!!!!!!!!!!1 CHOO-CHOO LOCO ♥
Nu ska jag fixa nåt att äta WOHOOOOOOU hejdå
Fett fin himmel när jag kom hem

Pigg gris

HAHA älsklingen! Först somnade han på mig och sen skulle dom klä på han o då sov han fortfarande.. bebisen ♥

!!1@££34iojemo

ALLTSÅ FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK! Det kanske (eller förmodligen) blir problem imorn när vi ska till London för deras passpersonal strejkar. Jävla åsnor. FUUUUUUUUUUUUCK ALLTSÅ

Cudder

Fetttttttttttttttttt bra röst

If he play games with you, show him that u can play it better


Jag försöker lära mig att shut the fuck up genom att inte svara. Låter som en bra lösning va? Om ni undrar vad jag ska shut the fuck om är mest att lära mig to watch my mouth. Think before I act.
JAG ÄR I LONDON SNART WHOOPTY WOOPPPPPPPPPPP MOTHERFUCKERS! ÅKER OM 20,30 SOMETHING HOURS NANANAAAAAAAAAAA SUCKERS

HAPPY B-DAY SEXINESS


erkänn att min twitter vart rätt cool


YUUUUUUUP

Jag är ganska rolig också, eller? hehe..

Laugh bitch, laugh

ASO HAHAHAH roliga personer på twitter is the shit! Skrattar som en åsna. Såg även lite av Raw comedy club. Fett kuuuuuuuuul, måste gå på det nån dag alltså.

we are all human you motherfucker

ASO OOOOORD KAN INTE BESKRIVA VILKET HAT JAG HAR MOT DEN HAR KVINNAN

HAHA

Wow.. kollade precis upp på alla flikar jag hade uppe haha 3 twitter, 4 blogg, 5 youtube & 2 tumblr. Nödvändigt?

Twitter är bäst, fuck the rest

TWITTER.COM/HEYMISSBABYB

BRAAAP

I need to watch my mouth tho, säger alltid saker innan jag tänker. Jag är en riktig sån act before I think. It has really gotten me in a bad place, ändrig på deeeeeeet. Snart. Måste alltid säga vad jag tycker haha ååhh fail. Jag vill alltid ha sista ordet typ, men kan även turn it all around och say sorry haha. OKEY HEJDÅ. Lol I just confessed something.

BITCHÄÄÄÄS

Bitch, don't be bitchy against me. I'm the bitch. Bitch.
HAha swag mening.

she didn't know how to tell him she was in love with a rasta man..

Åh åh åhhhhh Protoje var så grym på Uppsala reggae festival! Big up

Min lilla gris

You're the best.

Detta mina vänner - är swaggest! fett god


Bitch I'm the shit

Hey bloggfrogs. Japp. Skrev precis chimpanzee butt på min twitter, fett sexiga är dom. Idåååååg var jag rätt upptagen haha jag som aldrig gör nåt liksom men idag gjorde jag nåt. Kul va? Jag var först på mööööte och sen så åkte jag till stan o mötte Svea. Vi gick runt som små kossor i olika affärer i Gallerian och sen satt vi och snackade i 99 år. Fett kul o träffa henne, längesen jao bre abo. Min lilla festivalkompis. BRAAAAAAAAAAAAAP. Och nu ligger jag i världens skönaste säng (min) och lyssnar på Tyga T-Rawwwwww bebisen. Hej svejs päronfejs. Hohohoho.
Svea var gullig o bjöd en fattiglapp som mig på en av världens godaste saker..
Hey eller? God bless American cookies i gallerian.
Provade såna öronpuffar eller fuck dom heter. FETT SKÖNA. #childhoodswag
Jag ser fett lång ut haha wow.. too bad att jag bara är 169,170.

TWITTER PEOPLE

Hey bloggisis följ mig på twitter! Twitter.com/heymissbabyB

hej

GAHHHHHHHH jag kan aldrig sova. Jag är alltid hungrig. Tjock. Jag har fettttttt mycket o göra imorn så hejdå nu ska jag fan sova.
P
U
S
S

Celebrity over nite

ASO HAHAHHA ÅÅÅH SÅ TJOCK nu ska jag äta. Äter varje natt o fortsätter med det. Ska börja sova innan 00.30 så slipper jag äta på natten. Wish me good luck. Okey sista inlägget för denna natten. Godnatt när både ni o jag ska sova.
FOLLOW ME ON TWITTER!!!!!!!
https://twitter.com/#!/heymissbabyB
Ni får en låt också
Twista är lite busig sådär

Guys face it.. women always seem to be right about everything

AIGHT ska säga godnatt till bloggen nu. Har fan bloggat 900 inlägg idag. Y'all should be thankful tho. GÅDNAJT ♥

Ball so hard motherfuckers wanna find me


GAAAHHHHH

Är stuck up nu med att hitta vad snubben på tröjan heter. En kompis sa att han heter Albert, så jag sökte ''Albert tröja'' på google. Didn't really help me tho. Han får helt enkelt heta lill Ragnar. Swag.
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NU NU vet jag. Tack vare OYYYY haha. Karl Alfred heter han! Popeye också. Men för mig får han fortfarande heta lill Ragnar. He's my friend.

Lill ragnar? rudolf? what's his name?

Jag har fallen in love med den här tröjan. Skönast i världen. Fail att jag inte kommer ihåg vad snubben på tröjan heter bara, känns som antingen Ragnar eller Rudolf. Lill Ragnar typ? HAHA I don't know shit. Och too bad att det är min kompis tröja, I wanna keep it forever #gaymoment. Nu ska jag och lill Ragnar fortsätta att kolla på film. BRAAAAAP.

HAHAHA

Natthumor is the best humor.

Purple rain

Alltså Prince.. shit vilka minnen från Way out west. Stod o kollade när Prince uppträdde med min Prince-galna vän Jimmy, alla andra hade försvunnit haha. Så jävla bäst var det. Han är ett måste att se live y'all. Han är GRYM.

little wing

Nuuu ligger jag lika lat som vanligt o kollar på film. Jag undrar helt ärligt hur långt det är kvar tills jag sett alla filmer i hela världen. HAHA. Annars dååå så twittrar jag på för fullt och har tjockis konversationer med min vän Kalalalalalala. Fetto söndag it is. Fetto day every day......
Aight men jag vill säga happy birthday till Jimi Hendrix! Rest in peace rockstar.
Det är fett coolt att han har en svensk son. Woop woop.

Joyful joyful.

Det är söndag så jag bjuder på lite gospel. Laaaaawd vad jag älskar det. Sååå how about some classic Joyful joyful med världens bästa Lauryn Hill? LEGGOOOOOOO

THIS!

Pisces don't mind being hated. Pisces just hate being misunderstood.
SÅ JÄVLA SANT!
Om ni inte vet vad pisces betyder så är det stjärntecknet fiskarna.

-

Jag ska gifta mig med Lazee. Nuff said.

så finaaaaa

I miss them..

Mr. Kelly

R. Kelly alltså ååååååhhhh man kan inte sluta älska hans röst. RnB king.

Nuff people come to Jamaica and nuh know how we live

Flera stycken har sagt till mig förut och nu att jag är en sån person som inte skulle ha några problem med att stanna kvar på nåt random ställe om jag åker utomlands. Which is true. Jag skulle göra vad som helst för att bo utomlands haha. BRAAAAAAAAAp
OKEY enough depp på bloggen nu dontcha think? Twitter är kul tho, tur att jag har min enda vän twitter. DEPPPPPP hahaahhha fml
Nu ska jag lyssna på some sweet reggae music o bli glaaaaaad, det gör mig alltid fett glad. WOOP WOOP

Bajs

Vill ni veta en sak? Jag hatar att bo i Sverige. Hatar det så enoooormt alltså. Jag vet att hata är ett starkt ord och det är därför jag använder det i detta sammanhang. Jag har hatat att bo i Sverige sen jag va liten. Men so what?
Jag är så jääääääääääääävla glad att jag ska till London på onsdag. Behöver det som fan. Vi får väl se om jag kommer tillbaka. Jag var nära att inte komma tillbaka från USA när jag var där 2009-2010, för det är där jag känner mig som hemma. Los Angeles is my definition of freedom, and freedom is all I want.
Nu ska jag äta. As always. Hejdå.

I lick the gun when I'm done cuz I know that revenge is sweet.

Forgive and forget, not revenge and regret.
Nåt som jag borde lära mig. Men man kan köra - revenge, forgive, forget. Då är det fortfarande no regrets.

Beebling.tumblr.com


could you be loved?

Hej. LAAAAAAAAAAAAWD vad det är tråkigt att städa, la in mina kläder i garderoben. Sen får det andra vara som det är.. fixar det andra senare. nsikneiksxnmoewnu NOMDSIONINIDCMOEMSÖ,ZXÅÄDSXZLÄ,DSÄXLZÅEODSMXÖZ.-SXÄZ-
JAPP HEJDÅ
Jag har alltid undrat om hejdå stavas hej då eller hejdå? Hmmm...??????

Alltså...?

Det går bra för mig att städa :) Not.
OKEYYYYY seriously. Jay-Z på hög volym o nu köööör vi. STÄDA STÄDA STÄDA

swag


everybody in the hood know's that you're my boo

Åååhhhh min bror, hans tjej & deras son kom hem nu. Alltså min brorson Elvis.. jag har sån oändlig kärlek till han. Han skrattar som en åsna när man lyser en ficklampa och drar runt den på väggen. HAHA så jävla rolig är han. Om jag inte skulle vart hans faster så skulle jag lätt gifta mig med den kungen-to-be, det skiljer bara 18 år. HAHA nej men alltså woaaaaaaaa.. ord kan inte beskriva hur underbar han är. Hans halvbror i himmelen också, we miss & love you Nicko.
Ålright nu måste jag städa. Hejs.

BRAAAP

FETT mycket snack om twitter i alla mina inlägg. Guess I'm addicted. #KanyeShrug

Keep calm and dream on.

Precisely som en av mina senaste tweets säger så ska jag städa nu. Fett tråkigt but it has to be done. Laaawd vilken tråkig helg jag har men I don't give a damn, London på onsdag så WHOOPTY FUCKING WOOP MOTHERFUCKERS
My inner voice: Nej nu tar vi det lilla lugna Rebecca.. städa ditt rum nuuuuu.


FOLLOW HEYMISSBABYB ON TWITTER Y'ALLLLLL
TWITTER.COM/HEYMISSBABYB
BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP I'M OUT

HAHA så jävla mig

HAHAHA okey nu måste jag sova, hajdoooo

Before I sleep I just wanna say..

HAHA alltså.. Will Ferell. Jag avskyr han nåt som FAN i filmen Semi Pro. I CAN'T FUCKING STAND HIM i den filmen MEN på den personen som gör hans parodi-tweets på twitter är en jävla kung alltså. Så freaking dope!

YUUUUUUUP

Mr. Ice Cube säger det för mig. Jag vet inte riktigt hur jag tänkt klara mig i London men det löser sig. Nu måste jag försöka soooova, måste lära mig att sova på natten o inte på dagen. Godnatt lovers.

Not a single fuck was given today

Jag har kommit på en sak.. jag äter ALLTID på natten. Varje natt. #fatistmode
Folk säger att man går upp i vikt i det och jag har gått upp i vikt, but I don't give a fuckkkkkkk

Sorry, I'm allergic to bullshit.

Duschade förut, bytte lakan o allt sånt haha och nu ska jag fixa naglarna. Rebecca goes fresh.
MÅSTE FIXA PENGAR TILLS PÅ ONSDAGGGGGGG! NÅN som har ett förslag om hur man fixar pengar SNABBT, PRONTO! P-R-O-N-T-O

-


I wanna show u how much I really care about your heart


#talkthattalk

RiRi's nya album är tungt! PLUS att Jay-Z är med i en låt, bäst. Här är länken från Spotiiiifyy
Rihanna – Talk That Talk

do u see anything to smile about?


FUCK IT ALL.

FUCK FACEBOOK. FUCK STOCKHOLM. FUCK SVERIGE. FUCK VÄNNER. FUCK TRUST. FUCK VÄNNER. FUCK YOU. FUCK VÄNNER. FUCK MIN RYGG. FUCK ALLT I FUCKING SVERIGE I MOTHERFUCKING HATE IT. I'M OUT.

frågoooor

London!
Svar: Well haha jag har inte åkt dit än så jag kan inget om det yet. Kommer såklart blogga om det när jag kommer hem tho. MEEEN det lilla jag kan säga är att jag och tre vackra vänner åker till London på onsdag och kommer hem på lördag. SWAG.
Jag läste det där inlägget med de tre sista 30 days challenge sakerna och det stod inget om din pappa? Får man fråga om det?
Svar: Well.. det är komplicerat as fuck det dära. Han lever men vi har ingen kontakt, det är la det jag kan säga om det. Easy as that.

we made it in america


HELLOOO READERS

VÅD JAK SKÅ BLÅGA ÅMMM? änythinggggg?+???++

LAKERS BABY

NBA LOCKOUT'S OVEERRRRRRRRR! #TEAMLAKERS
WOOP WOOP HAHA FETT GLAD

MY STORY IS FAR FROM FINISHED

Tvingades o ta tillbaka min facebook for a while, men inaktiverar den nog igen senare idag OM vi fixat klart allt om London. BRAAAAAAAP. Just nu gör jag inte så mycket, hejsvejs. FOLLOW ME ON TWITTER HEYMISSBABYB
https://twitter.com/#!/heymissbabyB

Pisces are always wise to give advise, but rarely follow their own.

Ja vi fiskar är som vi är. Men nu ska jag säga godnatt till bloggen & twitter. GODNATTTT ♥

Men skööönaste rösten tonight


'bout to go Thriller Mike Jackson on these bitches

HAHAH jag har så jävla kul på twitter. Ska freakin gifta mig med twitter. 4 reaaaaaaaallllllllll HAHA follow me BITCHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS
https://twitter.com/#!/heymissbabyB

lu lu lu

ALLTSÅ JAG ÄR FETT FAILADDDDDDDD, JAG ÄR FÖÖÖR HYPE MEN MIN RYGG DÖDAR MIG SÅ JAG KAN INTE GÖRA NÅT. FUCK IIIIIT. PAINKILLERS <333333333333 HAHAH JAG ÄLSKAR HUR MAN REAGERAR PÅ NÄR MAN SKRIVER MED CAPS! ANTINGEN SKRIKER MAN, ELLER SÅ ÄR MAN HYPE, ELLER SÅ ÄR MAN NÅT ANNAT. I DON'T KNOW SHIT. CAPS LOCK ÄR SWAG SOMETIMES. Hej. Jak årkar intää medd riggen. #rebeccaain'tgotnolife
Fett synd att jag ligger i sängen som en stel kängru och lyssnar sönder på hype music. Bra mix där. London på onsdag o dåååååååå blir det FLIPPPPPPP #Idontgiveafuckaboutmyback

What am I doin'? What am I doin'? Oh yea that's right, I'm doin' me.

I'M DOIN ME, I'M LIVIN' LIFE RIGHT NOW MAYN AND THIS WHAT IMMA DO 'TIL IT'S OVER, 'TIL IT'S OVER. BUT IT'S FAR FROM OVER.
BITCHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS

don't make me mad then tell me to calm down .

Jag har kommit på en sak, jag ska lära mig att sy. Fett swag. Jag har alltid avskytt att sy och kommer säkert göra det även om jag lär mig. Man behöver bara en symaskin som fungerar, which I don't. Får se hur mitt mission går.

Frågaaaaa

när ska du ta tillbaka din facebook?
Svar: nästa veckaaaaaaaaaaa

Woop woop.

Min mamma kom hem med vattenmelon så gissa om jag mår bra BRA eller BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST! Looord alltså, ren kärlek.

såna här borde min bror & hans son ha


To y'all


‎"I'd rather argue with you than to be with someone else" - K. West


I love us.

Sitter o kollar på nån random film på tvn och nu ska jag hämta nåt att käka. Lat 4 sure. Men var ute fett långt med båda hundarna så whatever. Nuuuuuuuuuuuuuu MAAAAAAAAAAAAAT ♥
Två bilder från idag
Min bror & hans son när dom kollade på Bilar 2, sötaste killarna ever! Kärlek till dom.
Världens underbaraste!

Cashflash

Nuuu ska jag gå ut med min älskling (aka. Ragge haha en av mina hundar) o gå o lämna ett brev. Hopefully så får jag lite mer pengar tack vare det brevet innan jag drar till London. Vi får hoppassssssssssssssss!

The three last days of the challenge..

Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Förra året


Nu
Hur jag förändrats? Jag har en ny sidecut, fast på andra sidan huvet. Jag har gått upp 95 kilo. Jag har klippt av allt mitt fina hår. Jag har tappat min stil. Jag har tappa min rumpa. Jag har blivit allmänt fulare haha fail... Jag har förändrats ganska mycket på sättet tror jag. Jag har tappat kontakten med grovt mycket folk som jag brukade umgås med. FAST jag har den mobilen jag hade för ett år sen haha. Min ''nya'' är ju trasig så.. AJA det är väl typ det.
Day 29- In this past month, what have you learned
Inte så mycket nytt, bara saker som I repeat. Måste lära mig nån gång.
Day 30- Who are you?
Well.. Rebecca heter jag - kallas för Bee, Beccus, Becca och en miljon andra smeknamn. Jag kommer ifrån Sverige med bakgrund från USA, Skottland, Tyskland och lite random typ. Jag är 18år. Jag bor i Stockholm. Jag är uppvuxen i Huddinge men bor nu i Vårby gård. För er som vill stalka hey på er. Jag bor med min mamma, bror, brors tjej & brorson. Och två hundar. Jag har en syster men hon flyttade hemifrån när hon var 16, då var jag bara 12. Jag var sjukt mycket med min mormor under min uppväxt, hon var mitt allt helt ärligt, hon dog 5 dagar innan jag fyllde 15 och jag är thankful som faaaan att jag fick ha henne i mitt liv. Jag älskar henne endlessly. Jag spelar basket, men jag är alltid borta eftersom det alltid ska vara nåt med mig. Jag kom nyss tillbaka från ett år borta o så BAM nu har jag major problem med ryggen. FUCK THAT SHIT. Blir galet irriterad. Jag har en sne käke. Jag har fett små öron. Jag avskyr fötter. Mina ögon byter färg mellan gröna, grönbruna & bruna. Jag har tagit 4 av 7 piercingar på mig själv. Jag har klippt mig själv i 4 år om inte mer. Jag går inte i skolan. Jag har inget jobb. Jag är pretty much a failure som jag fått/får höra ganska ofta men jag kämpar på ändå. Jag är uppvuxen med att få höra mycket dåliga saker om mig själv och då sa jag inget tillbaka men nu på den senaste tiden så får jag flipp om nån säger nåt dåligt om mig - till mig. Jag hatar lögnare. Jag klarar inte av folk som ska snacka bakom ryggen istället för att gå fram till personen dom snackar om o säga det. Jag har grovt stor respekt för folk som är riktigt tunga på vad dom älskar att göra, typ dansa, spela basket, sjunga, rappa, rita osv osv. Jag lyssnar på music 24/7. Jag har gått igenom gränsen mellan USA & Mexico. Jag älskar bilar. Jag älskar att laga mat. Och baka. Och vara oseriös. Och att fota. Och tatueringar. OCH JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVAAAAAAAAAA, vad vill man veta om mig liksååååm? Anything? BRAAAAAAAAAAAAAAP

5 days!!!!!!

LONDON OM 5 F*CKING DAGAR OMG OMG SWAGGEST! HYPE HYPE HYPEEEEE! Tackar mina 3 vackra, underbara vänner innan vi ens åker för denna resan.. THANK UUUUUU! Biggest love

I don't need anybody in my life who doesn't wanna be there.


Yuuuup

Det är så man gör det! HAHA ni som läst min blogg länge o ni som känner mig vet att jag har haft en fet crush på Lazee sen jag var typ 1år. När han uppträdde på Strand omg omg happiest ever var jag då haha. YES jag blir som en 12 åring när det kommer till han. Not swag.
Har förövrigt suttit o twittrat sönder, fett kul är det. Man kan säga hur jävla random och hur ointressanta saker som helst, lite som jag är irl. Så det passar mig. BRAAAAAP

if u bitch at me, Imma bitch at u, simple as that

People be bitchin about the smallest things omgggggggg! TUR att jag åker iväg om 6 dagar, tho kommer jag tillbaka efter några dagar but still. GOD DAMN #fuckSweden

BITCHÄÄÄÄS

ALLA SOM HAR TWITTERRRRRRRRR! Follow me
https://twitter.com/#!/heymissbabyB
https://twitter.com/#!/heymissbabyB
https://twitter.com/#!/heymissbabyB
https://twitter.com/#!/heymissbabyB
https://twitter.com/#!/heymissbabyB

Made A Wrong Turn, Once Or Twice.

Väntar på min prins o nu ska jag laga mat o sen dra till träningen. Kommer hem efter 10. Take currrrrr

Beebling.tumblr.com


Life's too short to be sitting around miserable, people gon' talk whether you doing bad or good.

Hade möte idaaaaag, det gick la helt okey. Fick en ny chans, swag. Just nu sitter jag o ser på en racing film med Tom Cruise, har sett den 90 gånger förut men den är swag så jag ser den igen. Intressant. Ska gå o ta några painkillers o sen ska jag till träningen vid 6 nånting. Fett ointressant dag. MEN ÄNDÅÅÅ. Idag är det thanksgiving hohohohohh, happy thanksgiving y'all.

#justsayin


Take a shot for me

Ska sooooova sova sova nu, ska upp tidigt as fuck imorn. PUsssssssssss

yeah it's me n Chris in here


THIS!


Languages

Jag har tänkt på det här med språk.. fett coolt är det egentligen! MEN haha om man är som mig o vill kunna 3 miljarder språk så får man helt enkelt leka bara, jag kan gå runt o säga massa saker på mitt eget hitta-på-språk med 7 tusen olika dialekter o få det att låta som typ franska, arabiska, tyska, norska, danska, finska, portugisiska, isländska (HAHA skoja, har aldrig hört dom prata, kan dom ens prata...?) och massa. Typ. Fett swag. Fett ledsen över spanskan bara, jag har pratat spanska men nu kan jag typ ingenting. Måste se till att fixa till den igen. Ska lära mig alla språk i världen. That, my friends, is my mission. Språk är ju 80 gånger roligare än att tillexempel.. skaffa ett jobb #justsayin.

Tyga tyga y'aaaaall

I hate this day men försöker ändå att göra den bra. För exempel just nu känner jag mig lite som Tyga, inte lika snygg tho.
MEN IALLAFALLLLLLLLlll så känner jag mig såhääääääär
HAHAH fråga inte vad felet är på mig, känner mig fett badass atm. Även fast Tyga är galet gullig. Kanske borde börja känna mig som Rick Ross o do it like a BAAUUUWWSSS eller som DMX o bara va allmänt cool? Fett hood atm. PEACE OUT MFERS
Ps. När Tyga säger AAARRGGGHH eller hur fuck man stavar det aso laaaaaaaawd vad jag älskar det! Ds.

Frågaaaaa

Måste bara fråga, heter din brorson Piggy?
Hur dog din andra brorson om man får fråga?
Måste bara fråga, heter din brorson Piggy?
Hur dog din andra brorson om man får fråga?
Svar: Nej haha han heter Elvis, men jag kallar han för Piggy eftersom han lät som en gris när han föddes. Min andra brorson Nicko dog av en plötslig spädbarnsdöd. Han blev bara 2 månader & 10 dagar. R.I.P ♥

I can see your halo.


Nicko we miss & love you.

Piggy ♥ Fick sjuuukt söta bilder på han, visar sen!
Denna dagen för två år sen var en av de värsta dagarna i mitt liv.. för nu ska fixa lite, gå ut med hundarna o sen åker jag och mami till kyrkogården där min andra brorson ligger, det är två år sen han dog idag. Hoppas han ser vilken underbar halvbror han har fått och att han skyddar honom.
Jag saknar dig Nicko ♥ aunties love for you will never die.

SAIIIIK

SAIK I deactivated min facebook igen! BRAAAAAAP

facebooks back

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSSSSSSSSCCCCCHHHHHH haha tar tillbaka min facebook även fast jag får flipp på det

Alltså..

En sak.. varje gång jag snackar så känns det som om nån håller en skylt framför mig o ba..

Every story has an end, but in life, every end is just a new beginning.

Swaggest grejen igår, jag fick massage av min mamma. Laaaaawd vad skönt haha. Fast idag har jag svin ont igen, fucking shiiiiiiieeeeeeetttttt. Men ska inte klaga, kolla på min mammas rygg liksom. Wöäw. Jag blir bara irriterad att jag aldrig kan va helt frisk o hel så jag kan spela basket, kom nyss tillbaka från nästan ett år borta o nu kraschar allt igen. MEN jag ska fixa det, orkar inte vara borta mer. Ska stretcha och fiffla idag så jag kan försöka träna imorn. Ett sign att jag måste börja ta hand om mig själv och min hållning eller? Blah blah. Skulle ju få hjälp av min bror med en grej idag fast jag sov (fail............) så vi ska ta det imorn istället. Plus att jag har ett muy importante möte imorn. Bajs. Nuuuu ska jag ta painkillers, turn up the voluuuume med min älskade Jay-Z och städa rummet lite, måste hitta min cameraladdare omg omg.
Fick sms av Alex imorse om biljetterna.. EN VECKA TILL LONDON, TAGGAAAAAAAAAAAA!!


Come and sit for a while, I've missed your smile

Fett gullig låt, helt kär i början.

True.

De människor som verkar starkast är oftast de mest känsliga. De människor som uppvisar mest vänlighet är oftast de som blir illa behandlade. De som tar hand om andra, är oftast de som behöver det mest.

Godnatt


chest to chest, nose to nose, palm to palm, we were always just that close.

Ligger o lyssnar på en låt som jag verkligen älskar. Så jävla bäst. Blir sjuk lugn av den i början, älskar den känslan. Fick nyss reda på att min bror ska hjälpa mig med en sak imorn också, tack ♥. Anyways så ska jag chilla ner nu o sen sova, är feeeeeeett trött och har svin ont i ryggen så först ska jag be mami smörja in min rygg med tigerbalsam. Känner mig som 12 år idag. Fett gulligt.

fuck facebook

Ska inaktivera min facebook ett tag, it's just too much. Finns på mobilen för er som har mitt nummer (jag har inte alla tho eftersom jag har min gamla mobil), finns här på bloggen o på tumblr. Får se när jag tar tillbaka facebooken igen.

yeah..

Såhär känner jag mig just nu.. humöret på topp

Day 27- Why are you doing this 30 day challenge

För jag var freaking uttråkad o ville spicea till bloggen. Swag.

it's too late to apologize.


Pigsley love

Träffade inte Math för shit came up. MEN iallafallllllllllllllll så har jag lekt sönder med min brorson haha har aldrig skrattat så mycket. Har fetaste magrutorna nu, han också! Finns ingen bättre kille än min brorson, han kommer bli kung 4 real. BIGGEST love till dig Piggy, världens bästa unge. Normala hundar har vi också.
Har några videos haha men får se om jag fixar nån till bloggen...

eating is such a workout.

Bada ♥ HAHA aight nu ska jag smörja in hela mig med tigerbalsam, äta & sen åka o träffa Math i Nacka forum. Take currrrrrrrrrrr!

Get to know me

Aiiiight ska gå o lägga mig i badet snart, har sån jääävla värk överallt. MEEEEEN medans jag badar så får ni lyssna på min homie Beltony's nya lååååt!

Classic


om 8 dagar rullar vi till London babyyyyyy!


Movieeeee time

Nääää ouff jag pallar inte se Twilight aso, fattar inte dom filmerna haha! Men ska ta tag i det o se Twilight 2 nån gång för att sen se 3an. Nuuu ska jag se på en annan film - Life as we know it. Den verkar fett gulligggggggg.

Bee goes twilight freak

Alla tjatar ju om Twilight igen eftersom en ny film kommit ut. Eftersom jag är en efterbliven åsna när det kommer till Twilight (jag har bara sett ettan) så tänkte jag ta min tid för att se Twilight 2 för att eventually se 3an. Swag.
Så vem vet? Inatt kanske jag blir en sån Twilight nörd. BRAAAAAAP. I ain't hatin tho, ettan är bra.
Ska bara hitta den omg alla heter ju nåt jävla namn o dom tror att jag ska veta vilken som är vilken.. wow.. vad heter tvåååååaaaan haha? eftersom den clearly inte heter Twilight 2........
THANK U GOOGLE

Of course I've changed, pain does that to people

I can tell certain people don't like me no more, new shit don't excite me no more, guess the don't really make 'em like me no more. You can look me in the eyes and see I ain't myself.

Somebody should have told u I'm on one

Nu ska jag ta tag i mitt dilemma for di day! Bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta? bada? äta?
LET'S JUST BÄTA = BADA + ÄTA at the same time WHOOOODIIDOOO

RiRi


it would take an eternity to break us


5 days

Day 22- What makes you different from everyone else
WOW haha aso.. kan skriva flera brev om detta but then again så är alla olika.
Day 23- Something you crave for a lot
chocolate.............. and music
Day 24- A letter to your parents
Thanks for realizing how not to raise a child.
Day 25- What I would find in your bag
busskort, hörlurar om jag inte har på mig dom, medicin, massa random saker haha
Day 26- What you think about your friends
I love and appreciate them

Beautiful.


......


I've gotta say u fu*king haters's hilarious

Alltså Burlesque... FUCK vad bra den är. Har sett den 901 gånger och den är fortfarande kunglig. Sjukt jävla vacker är Christina också. WAAAÖÖÖOOOWWW. Just nu ligger jag halv död i min säng och inte orkar sova, känns som nåt är fel.. lame I know. MEN ANYWAYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS nu ska jag snart sova, säckar ihop snart hahah wow.. Hey jag är en säckpipa OMG MAN MÄRKER ATT JAG ÄR TRÖTT HEJDÅå
Lite kul på kvällskvisten måste man la få ha

baaaack

Back in sthlm.. fett kul i Eskilstuna haha! Men är tröttast i heeeeeeeela universum så ska se på film o tjocka mig. PUSSSSSSSSSS
Två bilder på tjejernaaaaa

CIAO BITCHES

Hejdååååå nu ska jag åka till Eskilstuna, kommer hem på söndag. Take caaaaaare puss o kram skumbanan

måste baraaaa


stresssssssss

Har knappt hunnit gjort nåt som jag skulle hunnit idag. Fml. AJA nu ska jag stressa sönder o fixa klart allt, pussssssss

Eskilstonfisk

Aight nu måste jag skynda arslet av mig, literally! Ska göra mitt traditionella hopp in i duschen nu och sen ska jag packa, fixa massa, möta upp Math & hennes man, åka till Flempan o sen till Eskilstunaaaaaaaa. BRAAAAAAAAAAP. Fett skönt att komma bort från äckel Sthlm. Pusssssssssss

This is just wrong..

Fail x93508. Rocawear är Jay-Z's märke, then why in Gods name har dom en bild på Trey Songz? Eeehhhllluuuu?

Godnaaaattttttt fellas.

Jag är säääääääämst på att sova, fuck it. Ska upp tidigt för att hinna med allt också, BAJSA DÅÅÅÅÅÅÅÅåååå

Just nu vill jag ha

En panda.
Pizza.
En biljett till nåt varmt land med en fett vacker strand.
Brukar ni också vilja ha detta kl 4 på morgonen? Yup, that's what I thought.

Redmeth

Alltså haha these guys, så jävla kungliga är dom. Biiiiiiiiiiiig love! Fett mig och Math.
MEN ÅÅÅÅÅÅH jag skulle duschat för 90 timmar sen och sovit för 70 timmar sen, fail. Måste packa också haha aja får ha stress när jag vaknar imåååååårrrrrnnnnnnn

HOOOVA

As u might know så älskar jag Jay-Z, han är en av mina gudar.

två frågorrrrrrrr

Lite konstig fråga kanske men hur tycker du att tjejer ska se ut? Och killar? Vilken kill smak har du? Tung blogg Bee!
Svar: First of all, thank u!
HAHA what? uhmmmmmm.. I LIKE BIG BUTTS AND I CANNOT LIE. Skoja herreguuuuud. Jag är en sån lame person som tycker att beauty comes in all shapes and sizes, alla är typ vackra in their own way. Lame lame lame I KNOW MEN FUCK IIIIT jag är bara ärlig. No joke. Too bad att typ allt focus är på tjejers boobs & bootys haha I don't get that shit. It's all about personality boyzzssssssss. Men visst alltså haha man måste ju tycker personen är attraktiv också. BOIIIII. Och killar haha hmmm? I like chocolate när det kommer till utseendet. Persooooonligheten gillar jag skrattande killar haha roliga killar is the shit, snälla, gentlemens typ. Jag är en riktig sån som little things matter. Lyssna på denna låten and u'll understand.
Jag är en riktig sucker för killar som spelar piano btw, en RIKTIG sucker för det. Kolla på Just wright med Common och BAM där har ni min drömman. Han behöver inte spela basket haha men det är lugnt om han gör. Längsta svaret hey. Killar med ett par fina röda sneakers sexigaste som finns btw.
förut la du alltid upp bilder du tagit, vad hände med alla dom? Och vad får dig att gilla fotografering så mycket?
Svar: I did, I diiiiiiiiiiid, uhm jag har mest fotat basketbilder den senaste tiden så jag har inte slutat fota eller nåt haha. Jag har ju tagit lite andra bilder också men min camera laddare är borta haha så måste hitta den.. fett fail. Men jag ska fixa det haha. Varför jag gillar fotografering? Lemme tell u haha. Saken är den att jag kommer inte ihåg saker från när jag var liten så foton hjälper mig minnas saker, kan va allt från tv-program till en skogspromenad. U dig. Men jag kan ju stirra blankt på ett foto också men aa.. now-a-days fotar jag mest för att capture the moment. Plus att bilder säger mer än ord. Haha vet inte hur jag ska förklara men jag älskar att fota och jag älskar foton/bilder/whatever.

YUUUUUUUP


Sorry, I'm allergic to bullshit.

Fick nyss ett rätt swag samtal om att jag ska till Eskilstuna i helgen. BRAAAAP! Två kompisar frågade om jag kan vara extra coach så HEEEELL YEAH haha anything för att komma bort från Stockholm lite.
BABY NORRKÖPING, NORRKÖPING, BORÅS. Den låten är swag.
Annars dååååå kollar jag på tv o ska laga mat snart haha fett tidigt för det men whatevooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. And yes jag såg påminnelse kommentaren om ett videoinlägg så yes jag ska göra det för dig som vill se mig live, awrr. NU ska jag laga mat, sen har jag träning haha får se hur det går med min höft idag. Ciaoooooooääää.
Yes, please..

don't worry about the people in your past, there is a reason why they didn't make it to your future.


sacasm is the only way to fool an idiot

Alltså det är inte okeeeeeeey, jag blir SVIN hungrig varje natt haha ååh tjock. Men whatever, mat är kärlek. Nu ska jag äta o må bra. Too bad för er smala åsnor där ute som inte vågar äta nåt. Okeyyyyyyyyyyy hejdå


Day 21- A picture of something that makes you happy


!

Haha alltså denna dagen har varit patetisk för mig. Riktig crap ass day. BUT I have also gotten a lesson. Thanks again bro. Så fuck it. Tomorrow's a new day, a new chance. Time to get started.

bajs


Supastar


When u want something so bad..

Hej hej hej hej. Träffade Alexia vid halv 3 typ o så chillade vi lite på Ikea. Sen åkte vi hem till mig o hämtade mina saker, sen till Huddinge och var i baskethallen i 2 timmar. Jag & Nate coachade killar född 04, gick väl helt okey haha. Sen åkte vi till Huddinge centrum o chillade lite och sen åkte vi till träningen som gick helt okey, min jävla höft som fuckar ur bara. Kul. MEN min coach listade typ ut vad felet var så jag ska försöka fixa det bara haha lite svårt om en kota i min rygg är fel bara.. AJA IMMA DO MY BEST för jag tänker inte vara borta från basketen mer. Nu ska jag sova hejdååååååååå godnatt

woaaaa

Fett bra röster alltså! Woaaa.. BIG UP

My one and only.


...


LAAAAAAAWD ASS

HAHAHHAHAHHAHA JAG PALLAR INTEEEEEEEEE OMG folk now-a-days.. LAAAAAAWD hur folk beter sig
nu ska jag åka o möta Alex, tur att hon är swag iaf, hejdååååååå

Alex vet hur man får mig till ställen alltså

Köp choklad and I'll be there.

twooooo

Day 19- Nicknames you have; why do you have them
LAAAWD jag har typ 900 nicknames. Bee, Beccus, Becca, Alba, Fathat, Beea osv osv. Varför? I don't know shit. That's just how it iiiiiiiiiis BITCHÄÄÄÄS. Nej men Bee kallas jag bara for no reason, swag är det tho. Fail bara att en lärare i min förr förr förra skola stavade det som Bi. Fett fint. Beccus är för det redan finns en Becca (fast hon stavas ck) i mitt lag. Becca kallas alla människor i världen som heter Rebecca. Alba för jag heter Rebecca Alba, typ. Fathat haha mitt vackraste. Osv osv osv o så vidareeeeee
Day 20- Someone you see yourself marrying/ being with in the future
Haha ouff ouff. Jag är redan gift tyvärr. Han vet bara inte om det än, men det kommer.

let's do the unthinkable.


we're gonna fly away.

Så kom jag inte hem :PpPppPppPP. Igår vaknade jag vid freaking 9 haha och var så jääääävla hungrig så jag åt vääärsta taco tallriken halv 10 på en måndag morgon #truemexican #tystnadensomuppstårnärBeeinteärmexican #hashtag #hashtagsbelongontwitter. YES. Sen hamnade jag i mat koma och sov tills 3 typ. Pigg tjej. Så smsade Math om att vi skulle träffas så träffade henne i stan vid 5, chillade lite och sen åkte vi till henne och så sov jag där. Kom hem för 1,5 timma sen. Åt som en get när jag kom hem, fett tjock. Men det är fint. Jag & Math har funderat fett mycket på vad jag ska göra med mitt hår haha wow.. vätt intääääääää mäd den håren. Har alltid toffs för jag är stuck haha vete fan vad jag ska göööra, shoooooooo i-landsproblem. Men får försöka börja ha utsläppt igen.. nån gång.. hihi
ASO HAHAHHA Mathie's :P gubbe min, så jävla bäst
Math's badkar.
Scratchy, Kha, Wiz o alla andra namn denna ekorren har. Bäst är den. Min bästis i Maths rum.

Baby let's cruise away from here

Imma rooooooll, uppdaterar när jag kommer hem *superbloggare*

Dear, I've got a crazy mind. But so do you.

Ålriiiiiiight måste sova nu, har knappt sovit denna helg haha hejdåååååå sov gott puss o kram skum(m?)banan. Fast föööörst lite snack med my queen. Godnatt.

baby I love you when we're cruisin together


Last wish.

Lite nya basketbilder haha WOOP WOOP. Lägger upp imorn haha men aaaaahhhhhhhhhh ska duscha nu hejdå

Depp låt men föööööör bra


swag

Haha alltså min brorson är kunglig.

Oh na na, kiss my ass

Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
min iPod is död/dead/finito men ska ladda den snart. Tar 10 från iTunes istället.
Method Man & Redman - A-YO, J. Cole - I'm on it, Kapten Röd - Okänt nummer, P!nk - Fucking perfect, Rihanna - Fire bomb, Peetah Morgan - Hurting, Pleasure P - Already, Ne-Yo - Making a movie, Murs - Walk like a man, T.I. ft. Eminem - All she wrote.
Day 16- Another picture of yourself

tja
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why
MEN LAME jag vet inte, Beyoncé typ haha. Eller Jessica Alba. Eller Morgan Freeman. Eller Common. Eller nån annan, finns ett gääääng va va va
Day 18- Plans/dreams/goals you have
If they don't know your dreams, they can't shoot them down. Nej men jag har ganska stora drömmar, I'm a big dreamer. Yes I am. Tänkte börja sjunga på den där John Lennon låten men kommer inte ihåg hur den går..

random tankar i Bee's huvud

- Pannkakor. Alltså det är så jäääävla gott, man kan inte hata på det MEN jag blir fett sur haha. Varje gång jag äter det så äter jag typ 1,2 stycken så ba BAM proppmätt! WTF is that liksom? Sen mättar dom bara för stunden för efter typ 2 timmar blir man maaaaaaaaaaad hungrig. I-landsproblem.
- Confident walk. ALLTSÅ HAHA så jävla kul. Folk ger en FETT bitchiga blickar när man går med confidence. Som tex igår när jag gick från tbanan till tåget i Centralen, så satte jag på Beyoncé - Diva och med den låten.. ni vet alltså.. BAM confidence! Så jag gick värsta catwalken och laaawd ass vad folk glodde. BITCHÄÄÄS.

Keep calm and dream on.

HAHA OUFF VILKEN DÅLIG BLOGGARE JAG VARIT DE SENASTE DAGARNA. Sorry mates. Har vart busy faktiskttttttttttttttttttt, i fredags var jag hos Math med SabRiRi o fixa hennes naglar. Sen fuckade sig min dag. I löööördags så hade jag match i freakin Sollentuna, förstår inte hur folk kan bo där. Man hittar ingenstans. Fast jag och Nate fell in love med food courten där. VÄRSTA RAINFOREST AHYEAH. BRAAAAAAAAAP åt största nacho tallriken. Fät gåt. Sen kom jag hem efter en 98 timmars resa, duschade o sååånt o sen åkte jag till en kompis och sov där, kolla på film o gaya oss allmänt. Sen sov vi i 88 timmar, så åkte jag hem därifrån vid halv 3 typ. Kom hem, åt, åkte igen. Denna gången till Högdalen o kolla på match med Nate o några andra Huddinge supporters. Vi i Huddinge basket är nämligen fett gulliga. OCH NU ÄR JAG HEMMA O ÄTER (I WISH.. HAR INGEN MAT.......)

måste bara..

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK VINTER!
BUT Imma be in Looonnnndddaaannnnnnnnn om 18 dagar! FREAKIN HYPE

Godnaaaattttttt fellas.


Klockan är 20 i 5 och vad fan gör jag vaken? Ska upp om några timmar hallååååååååååå. Fuck this shit.

tjockis tumme ner

Alltså failad kväll x93502850932, jag pallar inteeeeeeeeeeeeeeeee

Swag

Shulullulululu sitter hemma hos Math, SabRiRi är här o fixar sina naglar. Jag sitter bara o slöar mig woop woop, leker DJ typ

Stå upp för dig själv, bli aldrig minimerad.

Hejsan alla barn. Kom hem nyss och nu ska jag laga ihop nåt snabbt för sen har jag träning. Fett busy day för att vara mitt liv. HAHA. ÅÅÅLRIGHTY HEJDÅ vi hörs sent ikväll, pussssssssssss
Normal brorson? Oh yea, det går i släkten

Who knows?

Ska bara fixa lite grejer och sen åker jag till min granne Skärholmen med JenniPenniMcFlenni och min brorson. PUSS
Lägger upp en fööööör skön låt så ni kan njuta hihi

GNAAAAAAJT PEEPS.

Tröttast i heeeeeeeeeela världen, ska se på Criminal minds o sen sova. Godnatttttttttttttt fellas, love.
bebis ♥

Day 14- Pictures of 5 celebrity crushes.

1. Min man. Haha pallar inte posta foto på han tho.
2. Vackraste människan ever. Tupac Shakur.
3. Bästa personligheten i hela världen. Vacker as fuck också. Common.
4. I have always and will always love this guy. Patrick Swayze.
5. Alla andra? HAHA alltså jag vet inte.

U the bestest.

Kom hem för inte så längesen, mötte en kompis i stan vid halv 5 och så fikade vi i flera timmar känns det som haha. Fett bäst var det tho, man känner sig för gullig när man fikar, right? Lalalaaaaaaa och nu ligger jag helt död i min säng typ haha kommer somna snart, fail. Men jag och Math kollade på en fett bäst film inatt eller igårnatt eller vad det heter, 35 and ticking. Grym film. Sen somnade hon typ så då kollade jag på stand up med Kat Williams & Kevin Hart. Sen imorse så vaknade jag av att hon va stressad typ haha vi hade försovit oss ganska rejält.. aja.. nu ska jag se på film snart. PUSS
Ps. Kevin Hart är fett vacker, kortaren kortast tho. Ds.
Ps2. HAHA ps2 = play station 2. Ds2.
Ps3. play station 3............................... Ds3.
Ps4. Min mobil har varken comviq kompis eller några pengar så jag är forever alone atm. Ds4.

Aj aj kaptenen

CHillar hos my bday guuuurl, jag kom hit med Karibisk mat & kladdkakslalatårta. Lord ass vad gott. Ska sooooova här så jag uppdaterar imorn, pussssssss

haha älskling


Hallelujah.

HAHA Mathie fick en tårta av sin klass där det stod Swag på. HAHAH SÅ JÄVLA KUNGLIG KLASS HON HAR! Jag har värsta uppdraget idag haha lemme see what I can do.

Happy b-day bestie!

Idaaaaaaag kära ladies n gentlemens så är det min fina wifeys födelsedag! 19 år ung nu WOO-DE-DOO! Finns så jävla mycket att säga om dig och oss haha allt vi gjort är bara bäst. USA tillsammans, alla festivaler tillsammans, allt tillsammans. Vi är bäst ihop. Som Patrick säger till Spongebob: Knowledge cannot replace friendship, I'd rather be an idiot than lose you. Sjukt jävla sant bror. Jag vill bara säga att jag älskar dig enormt och jag tackar Gud att jag har dig, du finns alltid vid min sida. U di bestest. En äkta sister from another mister.

Day 13- A letter to someone who has hurt you recently

Men lame jag pallar inte med sånt. Forgive, forget, move on. BITCHESSSSSSSSSSSSSSSSSS

we love MJ

Mr. Michael Jackson's läkare Conrad Murray är dömd för MJ's död. WHOOPTYFREAKINGWOOP MOTHERFUCKER! JUSTICE!


Do u not think so far ahead? Cuz I've been thinking about forever.


you know what my weakness is

Ligger i sängen o snackar i telefon med en av mina bästa vänner, vi har snackat ett bra tag nu. Long time no see tho. Enda problemet är jag är så jäääääääääääääääävla hungrig o orkar inte gå o hämta mat. Fett tjock. Fett fin när jag pratar i telefon också.

hha it's my besties b-day om 41 minuter to be exact

Och hon fyller 15 verkar det som, weey weey

This!


R.I.P

Måste åka till kyrkogårdarna idag alltså wow.. förlåt mina änglar ♥
Sorrysorrysorrysorrysorrysorrysorrysorrysorrysorrysorrysorrysorrysorry.

Jag älskar dig.



Happy b-day!

Idaaaaaaaaag fyller my queens år! Becka & Alexia. 18 & 19. BIG UUUUUUUUUUUUUUP! Bäst är ni, kärlek.

Day 12 - How you found out about blogs and why you made one

Well, alla vet vad bloggar är och jag gjorde en för att ha nåt att göra typ HAHA nej men det är skönt att ha det, man kan skriva what the fuck u want och bara roll with it. SJUKT dåligt svar men jag vet inte vad jag ska svara :( Blogg är kul. Sometimes.

Poophead

I really should sleep men jag hittar fööööööööööööööör många talented folk på youtube som sjunger som jag inte kan sluta kolla på. MADNESS

this one's for y'all

Jag fick happy, lazy, patient, elegant.

you only live once, that's the motto, YOLO

HAHA eyyyyyyy!!!!!! WOW! What haha jag lyssnar nästan aldrig på Drake, har inte fallit för hans stil än. Men i denna låten är han GALEN. Och min bebis Tyga är maaaaaaaad as usual. Men okey haha mat... NUUUUUUUU hejdå

Jam

Så jäääääääävla hungrig omg.. SJUKT sugen på Jamaican food, finns det nån Jamaican på min gård tro? Jag ska gå o knacka dörr nu, peace

4 day that I've missed

Day 08- Short term goals for this month and why
Fixa ett jobb så jag får pengar till London. Simpelt.
Day 09- Something you’re proud of in the past few days
I ain't got no idea haha vet knappt vad jag gjort
Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
MEN LAAAAAAAAAAAWD jag lyssnar på music 57 timmar varje dag så jag lyssnar på massa olika när jag är på dom humören. Everything typ. Kan lägga upp nåt sen, om jag pallar hihi
Day 11- Another picture of you and your friends


Stand tall

BRAAAAAAAAAAAAAP hey. Ligger o kollar på the Big bang theory. Swagged out show. ÄNYWÄÄÄYS så idag var jag i Skogås på match med några av de bästa, sen chillade vi där ett tag. Yup that's my day. Fett fartfylld haha och nyss så var jag med min brorson en liten stund, auntie loves the hell out of you.
Har lust att åka till kyrkorgårdarna och så men tror det inte blir nåt, får åka imorn då. Förlåt mig my angels.
And yes, jag har min gamla mobil igen. Min htc har kraschat completely.. fuck

Pigsley

Alltså ouff haha! Jag är en sån person som aldrig vaknar haha men ENDA sättet att väcka mig är att säga att min brorson är hemma och vaken. ENDA sättet haha jag kastar mig upp från sängen typ, no shit. Så imorse blev jag väckt vid 8.50 och så lekte jag med min brorson tills 10 nånting. Så åkte jag och mami snabbt iväg och när vi kom tillbaka så hade dom åkt iväg.. Anywaysssssssss så ska jag chilla ett tag, fixa mig och sen åka iväg. Kommer nog inte hem förns ikväll.
Fett fina bilder från imorse

Godnaaaattttttt fellas.


This.


Make up your mind.

Hey hopp sholaopp. Idaaaaaaaaaag var jag i Södertälje hallen med Saga och kollade på Södertälje vs. 08. Och tyvärr så förlorade 08. BAJS. Sen åkte viiiiiiii till Tumba o så skulle hon hem o så åkte jag vidare till stan för att träffa SabRiRi & Sadia så gick vi på en Def Jam poetry fast den svenska verisionen. DET VA SÅ TUUUUUUUUUUUUUNGT OMG OMG! Så jävla swag var det! Sadia åkte och sen så gick jag och RiRi runt lite och så chillade vi med K, M & blah blah blah. YUUUUUUUUUUUUUUUP nu ska jag hitta på nåt hejdå

om nån ville veta

JAG FÅR PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK

Yesterday.

CHA CHA BLOGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
Igårkväll chillade vi hos Alexia och sen gick jag och Shellbell en promenad i Huddinge, galet bra tjej den där tjejen alltså. Och idaaaaag ska jag till Södertälje och träffa Saga som jag inte träffat på läääänge nu och så ska vi på en basketmatch och sen ska jag till stan. Puss
JUSTE haha min mobil funkar inte så jag har min gamla men har inte alla nummer så yea..

YUUUUUUUp

cute couples...
them:
me:

Bäst


It's pretty ironic don't u think?

Ska fixa mig snabbt o sen rulla till Huddinge för o möta några. Puss

one thing that I know 4 sure, is that u gon' miss me when I'm gone.


Day 06 & 07.

Day 06- Favourite super hero and why
I honestly don't know haha. Kommer inte ihåg så mycket vad each one of them do.
Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you

Min mormor, inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar och beundrar den kvinnan. Vila i frid min ängel.

Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live.


Never mind what haters say, ignore 'em til' they fade away.

Everyone says that worrying is stupid, I do it too much so maybe I should just quit. Nobody really cares anyways so.. whatever.

Godnaaaattttttt fellas.


Rebecca, 3 år, längtar som en åsna till den 30e november


What's wrong with the world mama?

Texten är så jävla sann! Listen and change your views.

Imma let you fly and pray that you'll come back to me

Lord ass vad bra dom är!

Lord knows I wanna keep you.

Var i Fryshuset på 08 dam match med Una, Shelly, Nate, Hyberie, Agnes, Ida och några andra. Swag var det. Sen chillade vi i Liljeholmens mcdonald's ♥ lalalaaaaaaaaaaa det var min kväll. Hoppas ni hade as fun as moi. Or funnier.

side by side, u were sleeping next to me.

Rihanna är så sjukt vacker, speciellt i videon i inlägget nedanför. Lord alltså. FETT avundsjuk på er som såg henne live igår, och på er som ska se henne live idag (MATHIE OCH EVA-LOTTA OMGGGGGGGG!!!!!!!!!!!).
nUUU ska jag duscha haha jappppppp hejdå

chest to chest, nose to nose, palm to palm, we were always just that close.


Fatist

Nuuuu ska jag baka omg omg swag. Chokladmuffins here I come!

-


I have no reason to trust you


November, be kind.

London om 29 dagar med dom vackra gyalsen. Slutet av november/början av december kommer bli kungligt. Jag måste få från idag tills den 30e november att bli bra också. November, be kind.

Yuuuup

Alltså har ni tänkt på en sak? Fett swag att vara enäggstvilling! Om en har tagit en fett fin bild så kan ju den andra personen ta den o säga att det är den. SWAGGED OUT! Fast jag hatar att inte se skillnad på folk så haha yea this is a failure. Men det skulle vara coolt ändå.

10.


Day 05- A picture of somewhere you’ve been to

Bild by me & Math - Hollywood, Los Angeles, USA. 2009-2010.

wise men say, only fools rush in.

Skypade precis på Facebook med Math, vad fan heter det då? Facebookcamade? Facebookskypade? Haha whatever ni fattar. FETT SWAG! Haha fööör swag med cam på fb, big up! Bäst är hon. Nuuuuu mina vänner ska jag se på en av mina Friends boxar. Om ni vill veta min humor så kolla på friends, det är min humor på pricken! Helt sjukt haha. Läskigt likt. Fast förövrigt så skrattar jag ju åt allt typ.. AIGHT HOWEVER så får ni ha kul ni som inte ska kolla på er friends box. Puss
Love

RSS 2.0