Torn.

Ja men så där kan jag ju också sjunga live. Not. Haha fuck vad bra röst hon har! Love.

SKORNA ÄR SÅLDA!

SKORNA ÄR SÅLDA! Too late segosar hahaha

FOR SALE !

Old school Adidas Los Angeles Lakers skor till salu! Storlek 42. Aldrig använda, har däremot bara legat o chillat i en låda så dom har små repor fast inget som man tänker på. Vad sägs? 200 kr?
Holla här eller på facebook. Om flera vill ha dom så får ni buda hähä!

We need you.


Heeeeeeeeelt rädd.

HAHAHHAHAHAHHAHA

HAHAHAH jag pallar inte.


Today in pics.

Haha hey 750 bilder. Mina kusinbarn+deras kompis, min kusin, min mamma, min moster & morbror och deras vänner.

No one ever said it'd be easy, baby.

Ska gå eller åka till min moster, vi ska fiiira henne. Bloggar när jag kommer hem (hahahah leker superbloggare?) CIAO

Breezy's new.

Den är så freaking damn bra!
Sitter o kollar på Preacher's kid. Tung film. Tank är med & Trey Songz kom med ett, gissa om jag dog eller DOG! Svagaren svagast för Trey Songz hey på mig HAHA nu ska jag fortsätta lyssna på Chris Brown's nya, det är min pause underhållning.

Sometimes I wish I did act like a boy.


The best revenge is to smile.

Idag var jag i stan med min wifey B2. Vi gick la mest runt överallt och var med C en stund, bevittnade hans första gång.. haha första gången han åt en brownie med glass alltså. Dom är godare än allt. No shit. Var vid plattan också, det var nånting för Norge. Sjukt det som hänt alltså. Allt är sjukt som händer med världen.. fattar inte vad folk gör. Annars njöt jag bara av att vara med min fru.

Made A Wrong Turn, Once Or Twice.

............................................................

Never again.

Ärligt talat, never again. No chance in hell.

baby holla at me, what it do.

Ska fixa mig o skriva ut lite papper sen drar jag till stan och möter min wifey. Stan är mitt andra hem atm verkar det som haha! Ciaaoooooooooo ♥

Jag skulle inte banga på detta alltså..


Love is a losing game. One I wish, I never played.



Far, far away..

Jag älskar denna låten. Och jag älskar Tyga, älskar när han säger I love you. Mycket älska här haha but 4 real tho.. han är kunglig.

Bumblebee.

Hejsan hoppsan alla barn. Var på bio med världens bästa Ludde, såg på Transformers 3. ALLTSÅ DEN VAR SÅ GRYMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!! OMG! Ett måste att se 4 real. Trodde verkligen inte den skulle vara så där bra haha trodde inte att jag skulle fatta shit men den var så bra så man rullade bara med. PLUS att en bil där hette Bee. OJOJOJ jag fanns med i filmen o grejer. SWAG! Snygg-Saga var på samma film i samma salong, samma tid också. Puss till henne!
Och såklart så skulle jag o Ludde visa våra basketskillz. Men eftersom ingen hade pengar så fick man göra på sitt eget sätt för o hämta bollen..

Spotlight.

Ska på bio ikväll med världens bästa vän, Transformers it is. Kommer inte fatta shit men det kommer bli nice endå haha och nu ska jag laga mat. Take care ♥

You can only try your best. And if they can't appreciate that, then it's their fault. Not yours.



I'm through with it.

Ska se på film o sen ska jag GO TO SLEEP LIKE A BOSS!

All I've gotta say.


Natt skratt.


It's that simple.


FOOD FOOD FOOD FOOD

OMG MÅSTE ÄÄÄÄÄÄÄÄTAAAAA hejdå
Jag o bebis igår morse ♥

Chillin grillin frillin millin' uhuu. OH YEAH!

Shulululu kom nyss hem, har vart i överallt och ingenstans i stan med Farida hela dagen. Träffade lite annat folk också. Ikväll vet jag icke (sa Nicke.. ha-ha) vad som händer. Antingen this or that, we'll see we'll see. Hääär kommer bilder PUSS O KRAM SUSHIBANAN (japp.....)

BAM!

Ska fixa mig nuuuu och dra till stan med Farida, PUSS ♥
FÖR TUNG LÅÅÅÅT

Godnatt.


I stood there in the freezing cold and I waited for you, but you never showed.

Jennifer Hudson, en av världens bästa.

Every finish line is the beginning of a new race.


GROVT TUNG!


I know we can do anything.

Close your eyes and visualize, nothing is impossible for those who try. Just dream to fly as eagles fly, across the sky. I know we can see the rainbow around us all, hear the angels when they call. Find a way to reach inside.
Just dare to dream, and walk with pride.

I don't need anybody in my life who doesn't wanna be there.



Old school is the best.... school.

HAHA fail rubrik men iaf, old school music är bäst! ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA

The sweetest love.

Jag tar igen 30 dagars grejen när jag vaknar, PUSS ♥

Nothing compares to you.

Lite gay men den är tung.

BAZINGA!

Jävla bajsåsna det går inte o ladda upp bilder.. så lägger upp några bilder från Pigsley's dop senare.
Idag har jag iallafalla vart i stan med Jay, vi körde bara på window shoooooppin'. Fast sen dissade hon fattiga-mig och köpte ett par skit snygga jeans. Sen åkte hon hem vid 5 och så träffade jag en kompis så chillade vi bara o träffade hans fööör sköna (och fina) barndomsvänner. Kom hem vid efter 7 och sen dess har jag bara legat död i sängen. KUL VÄDER my ass. HAHA det va allt från mig hejdååå
Sheldon ♥

High-freaking-five:ing myself.

Jag har ett sånt fartfyllt liv så att jag ser på söndagsfiiiiiiiiiiiiiiiiilm! #WOOPWOOP #SWAG #hashtag #hahahatarhashtags #hashtagsbelongontwitter #hashtag

Vill ni veta en random sak?

Vill ni? vill ni? vill ni? HAHA mina ögon byter färg. De flesta vet om det haha men för er som inte vet så now u know. Dom byter av dom själva mellan gröna, grönbruna & bruna. Oftast har jag grönbruna men jag älskar dom när dom är gröna HAHA vaknar typ alltid med gröna ögon, sen fifflar dom med sig själva under dagarna så då har jag olika. Japp då vet ni. Vill ni veta en till random sak? Jag har en sne käke HAHA men mitt ansikte är så fetto o långt så den syns bara när jag drar in fettet :) Thanks for asking liksom.

Told u I'm a ninja.


LIKE A BOSS!


Hittade precis hur mina barn kommer se ut.

Jag älskar vattenmelon o jag älskar barn såååå this is it eller?

Love.


I don'ow why I got so attached.

Idaaaaaaag hahhaha jag skoja. Nej men idag har jag vart i Skärholmen. Gick förbi Ison (från Ison & Fille) typ 300 gånger. SHO KATT! Och för längesen gick jag förbi Fille. Det är nåt med mig o dom obviously. MEN MEN så köpte jag en två klänningar haha ååh gud vad mobbat. En till min brorsons dop imorn, jag ser ut som en grekisk gudinna som ska gifta sig med en bonde i den. Och ett körsbär i den andra. Kan aldrig nöja mig typ. MEN MEN sen mötte jag snygg-Saga så chillade vi i Heron ett tag och sen såg vi på Bridesmaides. FÖÖÖÖÖÖÖR ROLIG HAHAHAH! Megan var den bästa i hela filmen fo' sho! Sen efter bion så chillade vi bara, o då checkade jag facebook i mobilen o då kom chocken. Amy Winehouse is dead. PANIK! She finally found peace ♥
Och nu såååå chillar jag bara med mina fem 3d brillor o ska sova tidigaren tidigast idag eftersom dopet börjar feeeettttttt tidigt. PUSS

AMY!

Alltså jag får panik! VADÅ AMY WINEHOUSE DÖD????! FÅR DAMP!!! Hon är så jävla fucking cool ju ÅÅÅÅÅHHHH VAD FAN HÄNDER MED VÄRLDEN FUCKKKKKK! Rest in peace ♥ biggest love!

That bullshit ain't workin on me. BAM!


Musiq musiq musiq..


LET'S CHANGE THE WAY WE EAT, LET'S CHANGE THE WAY WE LIVE AND LET'S CHANGE THE WAY WE TREAT EACH OTHER.

Känner mig gay med inläggen under but I'm just being real såååååå
Vaaaaaad händer idag då folket? HAHA ååhhh nörd. Jag måste till stan eller Skärholmen eller nååååånting med klädaffärer cuuuuz imorn är det min prins dop and I ain't got shit to wear! Hey o välkommen i-landsproblem.
And I guess att alla har hört vad som hänt i Norge? WOAAA alltså. Världen har blivit k-a-o-s minst sagt. R.I.P alla som omkom! O här sitter jag o klagar på att I ain't got shit to wear.. jeez Rebecca grow up!

Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our minds.


Längesen..

Enkelt.
Juste den där 30 dagars grejen.. Imma hit that shit up.
FÖÖÖÖÖÖR JAG SKA JOBBA PÅ WAY OUT WEST! HAHAHHA såhääääääääääär hype om det!

WAY OUT WEST!

JAG SKA JOBBA PÅ WAY OUT WEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG DÖÖÖÖÖR OMG FY FAN VAD BÄST!!!!!!!!
Shooooooooooo Kanye, Wiz o alla som ska diiiiiiit WOOP WOOOOOOOOOOP

Don't worry, be happy.


Kaleb Simmonds ♥
Har lyssnat på dom här klippen i år nu. För tung snubbe. BIG UP!

Church.

When I say R.I.P know that I don't just mean Rest In Peace, I mean Rewind It Please so we can Remain In Peace.
Ett ljus för min mormor, ett ljus för min ena brorson, ett ljus för min morfar, ett ljus för min brors tjejs farfar och ett ljus för alla som dött i Sthlm recently. Y'all be forever loved. Vila i frid.

Trust issues.

Oj.. hey halv 5. Ska äta haha ovanligt? O sen sovaaaaaaa. Godnatt/godmorgon till er som ska jobba.
Jag om 3 minuter. NOMNOM

I'm just sayin you could do better.


Speechless.

Hey.dod-tjej_93 HAHA aso jag fattar inte hur en människa kan va så bäst? BAM! Ooooch som de flesta vet så är mitt livsuppdrag att gifta in mig med Beyoncé & Jay-Z. Kärlekarnas kärlek to 'em both.

Father you know we need it, I've never seen so much pain. We have our faith for now, your victory we will gain.



Dear, I've got a crazy mind. But so do you.

ASO HAHAHA FETT KEFF JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! Började se på 2 fast 2 furious och livet rullade på ni vet, sen efter 5 minuter in i filmen.. vad gör jag? Somnar. Yup you heard right. HAHA så jävla dålig. Vaknade vid 12, good work wooooork. Nu sitter jag här med mitt tea, min macka och dödströtta ögon och ska se på nån annan film. Får se hur länge jag hinner se den innan jag somnar. Wish me good luck.

cars, cars, cars.

Nuuuu är det en av Fast n the furious filmerna på tv. ÄLSKAR dom.

"Its like when I'm right I'm right, and when I'm wrong I could've been right, so I'm still right cause I coulda been wrong, you know, and I'm sorry cause I could be wrong right now, I could be wrong, but I'm right..."


Moi på Busy Signal @Berns.

Nerdswag.

Kom hem vid 6 idag haha. Fööör chill kväll/natt/dag med Matthew, Ibbe & deras kompis. Dom där killarna kan ALLT om basket alltså helt sjukt hahhaa så satt jag där ba aa... japp... jag spelar också basket, egentligen liksom. Käkade som ett djur när jag kom hem HAHA no shit. Nuuuu ska jag bara chilla, sov från 10 imorse till 2 eller nåt. PÖICE
HAHA 2k11 fo' di win! #nerds #SWÖÖÖG #hashtag

Rick Ross was a cop before, but he ate 'em all up.

AIGHT haha ska snart rullaaaa ut så ni får ha en skön kväll playasplayas. PUSS
DEUCES

Det här är en typisk sån grej som bara jag garvar åt.

PLAAAAAAAANKING
AHHAHAHAHAH så jävla tråkig så jag dör, nu ska jag gå o skämmas. PÖICE

Alltså denna killen.. DAMN!


Enkelt. Lyssna inte på allt du hör.


Snooki säger som det är.


I just want it all.

HAHHAHA enda jag sitter o säger just nu är T-RAAWWW T-RAAAWWW T-RAAAWWW T-RAAAWWW I DON'T..I DON'T GIVE A FUCK AT ALL

Kändisskapet är farligt för dagens ungdomar.

Jag och mannen som fyller år samma dag som min man har decided o bli kända. Kommer vi lyckas? JADÅÅÅ we got each others backs. Rawr. HAH.
Erkänn att min rubrik låter som den kommer straight outta Aftonbladet?

Beyoncé är bokstavligen katt alltså.



dat new new.

NY KATEGORI! U HEARD RIGHT! HAHAHAH min Really bitch? Really? snubbe har fått en egen kategori så det kommer dyka upp lite från han då och då. KEEP IN TOUCH!

Really bitch? really? BACK AGAIN


BEBIS!

Min bebis Tyga's nya album ON REPEAT 4 SUUUUUURE! Aaaaall kärlek till han! Tyga

BAM!


Hej.

Facebook, honestly, jag FATTAR INTE NYA LOOKEN? man kan inte ens se vem som fyller år?! HAHA jag känner mig föööör taskig om jag inte säger grattis till folket. U AIN'T WORKIN IT! Go back to the old you. #Iain'thatinI'mjustnotfeelingit #hashtag #BRAAAAAAP #hashtagagain #HAHAhatarhashtags #specielltpåfacebook #hashtagsbelongontwitter #hashtag

Mom.. I'm gay.


Real eyes realize real lies.


I can see your halo.



Haha mitt horoskop..

PISCES - The Partner for Life
Caring and kind. Smart. Likes to be the center of attention. Very organized. High appeal to opposite sex. Likes to have the last word. Good to find, but hard to keep. Passionate, wonderful lovers. Fun to be around. Too trusting at times and gets hurt easily. VERY caring. They always try to do the right thing and sometimes gets the short end of the stick. They sometimes get used by others and get hurt because of their trusting. Extremely weird but in a good way. Good sense of humor!!! Thoughtful. Loves to joke. Very popular. Silly, fun and sweet. Good friend to other but needs to be choosy on who they allow their friends to be.

HAHAHAH stämmer för bra.

All I've gotta say is..


You better not be that guy.

Skaaa träffa Jayicita i KK (HAHA gay) om en halvtimmeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhheheheheheheeh PUSS
Allt i ett bild? HAHA åt lite väl mycket till middag så aah.. my face gained 10 pounds

Doesn't mean anything.

This beautiful city seems empty, all the people in the world and you can still feel lonely. What's the point of having it all, without the person you love? Sometimes you just need to start again, in order to fly.


WORD!


I'm still alive but I'm barely breathing.

Omg.. hahaha så jävla bajsig dag. WHERE IS DI SUMMERRRRRR??????? Nu ska jag gräva ner mig i mitt rum (aka. städa) och försöka få ihop lite pengar på nåt sätt. Behöver pengaaaar till Uppsala, tattoo och massa juuuuuu. In need of a job x9357903593, nån som vet nåt? DAMP haha hejdå
BUSYYYYY ♥

Do u speak chinese? #SWAG


Sitter här o försöker förstå kinesiska, brukar ni också göra på fredagsnätter va? That's what I thought.

Torsdag i bilder.

HAHAHA keffa bilder på Busy men vi stod på en läktare så aa.. ni får nöja er. Och inga bilder från salsa grejen men aja. Kärlek till alla ♥

Really bitch? really?


Give me just one more night..

Kom hem för typ 40 min sen, hhahhah GALEN DAG!! Och kvällen ahhahaha fick helt random ett samtal av en kompis som frågade om jag ville med o se Busy Signal (GRATIIIIIIIIS!) för hans mamma jobbar på Berns! HAha så där var jag ja! Har sett Busy förut också men denna gången.. föööör chill! Kärlek till den killen. OCH KÄRLEK TILL SUNDANCE O HANS MAMMA! ♥
Visar bilder när jag uppdaterar nääästa gång. PUSSSSSSSS

See u in sthlm city. Braaaap!

Skaaaa till stan med två av de bästa! Bless

Never mind what haters say, ignore 'em til' they fade away.


BAM!

Word.
Missade denna människa när hon uppträdde på Skansen, vilken idiot man kan vara ibland alltså. En av de väääldigt få inom svensk music som jag gillar. BIG UP till Veronica Maggio.

It is what it is.

I want the real shit, not some fake ass mf:ing bullcrap-thingy. AIGHT!
Hahah helt sur. Fast det är jag ickeeee, I'm juuust sayin.
Okey allvarligt, godnatt ♥

Gnite fellas.

HAHAH jag lyckas alltid prata på bild.

Kort, men föööör tung.


Är det bara jag eller har bussarna blivit mindre?

HAHA denna bilen var parkerad när jag väntade på bussen i Huddinge idag. Får plats.... 4 personer?

Yääää bitch (Wiz Khalifa röst)

HAHAHAHA about rubriken.. en av Wiz's låtar. Han säger så i början av
HAHAHAH så jävla fuuuuuuuult. Ah det kommer efter ett tag, 0.38 eller nåt. DÅ VET NI DET.
HEY BADMAN SÅL ♥ min trogna läsare.
Ska jag berätta vad jag gjort idag Sal? Jag har vart på möte haha! TIGHT! Snaaart kommer pengarna rulla in. Eller? Vi får la seeeeeeeeeee. Nu vet jag inte vad jag ska göra hähä, laga mat typ. Vanliga housewife saker ni vet. Måste ju kunna laga tunga maträtter innan jag gifter in mig med Beyoncé & Jay-Z.
Kan ju berätta om igår också när Sal ändå håller på o läser. Jag åkte aldrig till stan för jag var segare än en get så åkte till Zinken o träffade en kompis. Snackade o såååå. O sen åkte jag till Masmo, mötte Becka på bussen o så åkte vi till Hallunda till hennes kompisssssssss. Chillade däääär ett tag o sen var jag tvungen o åka hem. Morbror Bang-Bang

My b-i-t-c-h-e-s on my dick like this.

Lagaaaaar godaste maten o sen ska jag till stan. Och sen kanske jag ska va med Becka, we'll see, we'll see. PUSS
ääääääääääääälskar ryggen på detta linnet alltså. Min enda (!!) axelbandslösa bh är i tvätten så får klara mig med såna fula band. JAPPPPPPPPPP då vet ni

BAM!

I'm not heartless, I've just learned to use my heart less.

Elvis Pigsley.

Världens bästa ♥
Sitter häääär med Elvis Pigsley HAHA om nån undrar varför jag kallar min brorson Elvis för Piggy, Pigsley, Piggs och massa saker med pig in it är för att han lät som en gris när han var nyfödd. Han hade en blåsa i halsen som gjorde så att han hade svårt o andas så därför lät han som en gris. Blåsan opererade dom bort när han var 2 veckor men han är fortfarande min gris. HAHA japp då vet ni. Jag borde allvarligt talat göra en kategori med bara Piggy. Han är med hela tiden haha men han är så jävla bäst! Jag älskar dig.

ren kärlek.

Hejdåååå hej å håååh hahah godnatt typ. Orkar inte blogga mer igår/idag vad man nu säger. PUSS
Common är världens underbaraste människa. Bara så ni vet.

AMEN!

Before you ever disrespect a woman, remember who brought you into this world.

You know that I could use somebody, someone like you.


Bläfeeling.

Med ännu flera Beyoncé låtar som jag inte får lyssna på längre ska jag dra mig mot köket o ätaaaaaa upp allt.
Spenderade några timmar i Skärholmen med Dory för er som bryr er, men allt faila när jag inte hade pengar. WOOP WOOP.
Ångest.

Happy b-daaay!

Idaaaag fyller världens bästa Ray år! Världens underbaraste kille, aaaall kärlek till dig honeybun. En av världens bästa vänner. PUSS! 20 år o allt nu, BIG UUUUUUP!

Jävla spotify dumbassmf:ers!

Nu får jag alltså inte lyssna mer på dom, har lyssnat för många gånger enligt Spotify. WELL FUCK YOU THEN

You don't get another chance, life is no nintendo game.

Namn: Rebecca
Piercingar: 7 stycken i öronennn
Tatueringar: det kommer i hööööst YAMAN
Längd: 169 enligt längdmätarlalala men längre enligt folk
Skostorlek: 39 typ
Hårfärg: brunt
Fräknar: nej, men det är fööööör gulligt
Motto: Believe
Är du Kär?: nej
Dricker du? : nää, vääääääldigt sällan isf
Röker du? : nope
Vilket schampo använder du? : haha tar bara den som finns hemma
Vilken parfym använder du? : fantasy
Gillar du att tvätta kläder?: haha nej, jag är sån wifey som lagar mat. Men städa, tvätta o diska får nån annan göra
Gillar du berg- och dalbanor?: OH HEEEEEEELLLLL NAAAAAAHH
Senaste…
Filmen du hyrde?: iiiiiiiiingen aning
Låten du hörde: Beyoncé - I care
Låten du laddade ner?: Beyoncés nya skiva haha
Personen du ringde?: Jay
Personen som ringde dig?: Ma
TV-program du såg?: Dad camp.. ett program om killar som ska bli pappor och jag säger bara BIG UUUUUPPPPPP till er som faktiskt bryr er om era barn
Person du tänkte på?: haha dedu
Favorit…
Låt: har nog mer än en miljon favoritlåtar alltså
Sak att göra: bara jag har music så klarar jag mig
Sport: basket
Dryck: oboy.. typ HAHA
Kläder: no ideaaaaaa, beror på mitt humör haha
Film: min mans film - stomp the yard. Och en miljon andra
Bil: dodge charger 69 (fast and the furious bilen i mitt hjääääärta), ford mustang 67 och massa andra old school bilar
Serie: OC, sex and the city, massa komedi serier o CSI, criminal minds o såna saker o lalalalal ahahahha hey tvnörd
Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? – haha patetiska som vi tjejer är så ja
Gråtit över en flicka? – nää
Ljugit för någon? – ja, men sånt skit dissar jag nu alltså. I hate liars
Blivit arresterad? – så patetiskt att det inte finns men ja, ung och töntig som en idiot
Träffat någon från internet IRL? – haha ja
Antal…
Gånger du varit kär? – en
Gånger ditt hjärta brustit? – 4938259820.. typ haha
Hjärtan brustet på grund av dig? – inte många
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? – haha oh.. några, jag gick i 4398502 olika skolor så u know what it iiiiisssss
Gånger ditt namn varit med i tidningen? – too many to count (not)
Senaste…
Boken du läste? – kommer inte ihåg HAHA
Personen du fick e-mail av? – nån random
Personen du fick brev av? AF
Personen du fick sms av? – en av mina bästa vännerrrrr
Saken du köpte? – ett halsband typ haha
Vad har du gjort idag? - kolla inlägget nedan *leker superbloggare*
Var det kul – not really
Brukar du svära mycket? – haha aa tyvärr
När stiger du upp på morgonen? – well, morgon för mig är typ vid 2 så du kan ju räkna ut själv
Vad har du på dig? – bikini hihihihih orkar inte byta om
Vad ska du göra ikväll? – no idea, tror jag ska se på nån filmmmmmmm
Vad är du allergisk mot? – mjölk, pollen, dig o sen vet jag inte
Använder du hårspray – en gång per år typ, mest för o fixa mitt hundhår (min utväxta sidecut)
Kan du stå på händer? – aao
Håkan Hellström eller The Ark? – CHRIS BROWN
Salt eller socker? – both
Gillar du ketchup? – haha ja
Är du glad nu? – jappppp, stay positive
Var du glad igår? – yessur!
Vad dansar du till? – music? dumbassmfer, MUSIC då inte sånt bullcrap som house o äckel''music''
Stockholm är… ? – sjukt fint på kvällen/natten
Göteborg är… ? – BÄST
Kan du sjunga? – nej men jag sjunger ändå :)
Spaghetti eller makaroner? – haha båda?
Land du vill besöka? – alla, punkt och slut
Namn: Rebecca Maria Bee Alba
Piercingar: 7 stycken i öronennn
Tatueringar: det kommer i hööööst YAMAN
Längd: 169 enligt längdmätarlalala men längre enligt folk
Skostorlek: 39 typ
Hårfärg: brunt
Fräknar: nej, men det är fööööör gulligt
Motto: Believe
Är du Kär?: nej
Dricker du? : nää, vääääääldigt sällan isf
Röker du? : nope
Vilket schampo använder du? : haha tar bara den som finns hemma
Vilken parfym använder du? : fantasy
Gillar du att tvätta kläder?: haha nej, jag är sån wifey som lagar mat. Men städa, tvätta o diska får nån annan göra
Gillar du berg- och dalbanor?: OH HEEEEEEELLLLL NAAAAAAHH
Senaste…
Filmen du hyrde?: iiiiiiiiingen aning
Låten du hörde: Beyoncé - I care
Låten du laddade ner?: Beyoncés nya skiva haha
Personen du ringde?: Jay
Personen som ringde dig?: Ma
TV-program du såg?: Dad camp.. ett program om killar som ska bli pappor och jag säger bara BIG UUUUUPPPPPP till er som faktiskt bryr er om era barn
Person du tänkte på?: haha dedu
Favorit…
Låt: har nog mer än en miljon favoritlåtar alltså
Sak att göra: bara jag har music så klarar jag mig
Sport: basket
Dryck: oboy.. typ HAHA
Kläder: no ideaaaaaa, beror på mitt humör haha
Film: min mans film - stomp the yard. Och en miljon andra
Bil: dodge charger 69 (fast and the furious bilen i mitt hjääääärta), ford mustang 67 och massa andra old school bilar
Serie: OC, sex and the city, massa komedi serier o CSI, criminal minds o såna saker o lalalalal ahahahha hey tvnörd
Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? – haha patetiska som vi tjejer är så ja
Gråtit över en flicka? – nää
Ljugit för någon? – ja, men sånt skit dissar jag nu alltså. I hate liars
Blivit arresterad? – så patetiskt att det inte finns men ja, ung och töntig som en idiot
Träffat någon från internet IRL? – haha ja
Antal…
Gånger du varit kär? – en
Gånger ditt hjärta brustit? – 4938259820.. typ haha
Hjärtan brustet på grund av dig? – inte många
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? – haha oh.. några, jag gick i 4398502 olika skolor så u know what it iiiiisssss
Gånger ditt namn varit med i tidningen? – too many to count (not)
Senaste…
Boken du läste? – kommer inte ihåg HAHA
Personen du fick e-mail av? – nån random
Personen du fick brev av? AF
Personen du fick sms av? – en av mina bästa vännerrrrr
Saken du köpte? – ett halsband typ haha
Vad har du gjort idag? - kolla inlägget nedan *leker superbloggare*
Var det kul – not really
Brukar du svära mycket? – haha aa tyvärr
När stiger du upp på morgonen? – well, morgon för mig är typ vid 2 så du kan ju räkna ut själv
Vad har du på dig? – bikini hihihihih orkar inte byta om
Vad ska du göra ikväll? – no idea, tror jag ska se på nån filmmmmmmm
Vad är du allergisk mot? – mjölk, pollen, dig o sen vet jag inte
Använder du hårspray – en gång per år typ, mest för o fixa mitt hundhår (min utväxta sidecut)
Kan du stå på händer? – aao
Håkan Hellström eller The Ark? – CHRIS BROWN
Salt eller socker? – both
Gillar du ketchup? – haha ja
Är du glad nu? – jappppp, stay positive
Var du glad igår? – yessur!
Vad dansar du till? – music? dumbassmfer, MUSIC då inte sånt bullcrap som house o äckel''music''
Stockholm är… ? – sjukt fint på kvällen/natten
Göteborg är… ? – BÄST
Kan du sjunga? – nej men jag sjunger ändå :)
Spaghetti eller makaroner? – haha båda?
Land du vill besöka? – alla, punkt och slut

Thank God I found the good in good bye.

Hey. punkt. HAh kul. Idag har jag haft en riktigt failar dag. Trodde att det bara va typ 20 grader ute så jag fixade massa saker inne, o duschade världens längsta dusch. Hoppade ut ur duschen lika fräsch som Tyga och sen så märkte jag att det va 100 grader ute. YEEEYYYY hade missat hela dagen liksom. WOOP WOOP. Så sprang ut på balkongen och blev lika nasty som *nånkändissomärnasty*. Aa det va la min dag. Sen har jag bokstavligen lyssnat sönderrrrrrrrrr på Beyoncés nya skiva. KÄRLEK till den.
''Gammal'' bildddddddd WHOOPTY WOOP.

I wanted you bad, I'm so through with that.

There was a time I thought that you did everything right. No lies, no wrong. Boy I, must've been outta my mind. So when I think of the time that I almost loved you, you showed you ass and I saw the real you. Thank God you blew it, thank God I dodged the bullet. I'm so over you.
BRAAAAAAPPPPPPP jag ÄLSKAR Beyoncé och hennes nya album.

1+1

Nämen tjäääääänare bloggen haha! Levande.zombie_93 yessur. Vaaad ska man säga om de senaste dagarna? Feta har dom vart tho. HAHA ORKAR INTE SKRIVAAAAAAAA så lägger upp bilder från inatt då jag och en kompis var ööööverallt. Gick 934958320 mil, no joke.
HAHAHAH skrattade så mycketttttttt omg!

You are the sunshine in my life.


Saken med göteborgare.

Alltså alla kan ju erkänna att min (Rebecca Alba) kommentar var den bästa. Eller hur? HAHA! Så kommer Math o förstör allting med att gubben inte kan gå, HUR FUCK VET DU???? Och sen kommer Ray och tror han är rolig. He failed tho.
Och nej, jag faila inte. Folk kommer gilla min kommentar, vänta baraaaa. Annars.. jävla Göteborgare. ALLA HETER GLENN I GÖTEBOOOOOORG TJALALAAAA

I'll take a chance with you.

Godnaaaaaaaaaaaattttttttttttt ♥ Känns som jag börjat sova feeeeett tidigt HAHA aja jag ska upp tidigare imorn. PUSS

MHHHMMMMMM!


Du skrattar åt mig för att jag är annorlunda, jag skrattar åt dig för att du är precis som alla andra


You're the only one cuz I don't trust these bitches.

Jag och Jay har chillat hos mig hela kvällen, gjorde hemmagjord kebab, bakade kladdkaka o (jag) åt vattenmelon och hade ett litet sex and the city maraton. BIG UP. Haha guuuurl dat was a chill ass mf:ing sunday night. Och så klart haft kul med min slow roll lista. HAHA mhhmmmmmmm

You've seen a lot of crooks n them crooks still crookin.

Sitter här med över 10 youtube flikar öppna och Facebook. Music is life. Och så kom Facebook ;pPPppPPpp hahaha hejdå nu ska jag sova. PÖICE

one of the best.


I'll be right there.

Sitter och lyssnar på mr. Chris Brown och har en sovande bebis på axeln haha. Snart kommer fisken hit också. WHOOPTY WOOP. En gaaalet solbränd fisk.
Igåååååååååååår så var jag och mi wifey B2 på grönan där Ziggy Marley uppträdde! Fast vi gick mest runt med alla föör sköna människor vi träffade. Both old n neeew sådär. AJA nu måste jag rullaaaaa. PUSS
Fisken o jag kör på baywatch sådäääär yaa diiiigggggg

Gnite fellas.



Got to be true to myself.


RSS 2.0